nightcrawler.webblogg.se

En 23 år gammal nörd och anglofil som dricker för mycket kaffe och låtsas vara djup. Älskar superhjältar men faller alltid för skurken. It's a problem.

En random rubrik #2

Kategori: Allmänt

 
Åh hej. Hehe. Mitt bloggarsyndrom börjar redan nu att visa sig.
 
Fas ett: JAG ÄLSKAR ATT BLOGGA OMG
Fas två: Ah juste... jag har en blogg. (inträffar oftast ca: 3 veckor efter senaste inlägget)
Fas tre: Jag bloggar när jag har något att säga. Mest när jag är deprimerad. Typ.
 
Jaja. Vi får väl se hur det blir med bloggen. Nu är det iallafall bara 10 dagar tills jag far till Frankrike. Intalar mig själv om att jag kommer att ha mer att säga när jag är där. Man kan ju hoppas.
 
Anledningen till att jag inte skrivit något här är faktiskt rätt simpel. Ingenting har hänt mig. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. I lördags jobbade jag mitt sista pass och efter det har jag tänkt att jag ska blogga varje dag men jag har varit för seg för att orka sitta vid datorn i längre perioder än två minuter. Har bara legat i soffan och kollat på Once Upon A Time och LOST. 
 
Och jag har städat. Fixat och donat. Packat mina väskor och lagt undan alla mina böcker. Är fortfarande inte klar. Men jaja. Imorgon åker jag till Danmark. Sen ska jag fixa klart när jag kommer hem. Ska också på de 4 dagarna jag är hemma lyckas träffa alla jag vill träffa. Vet inte hur det ska gå till men jaja. Hahah. Allt är kaos. 
 
Nu ska jag överföra The Last Song till USB minnet för Malin vill tvinga mig att se den and she won't take no for an answer. Hoppas Miley Cyrus kan agera.
 
Plopp.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: