nightcrawler.webblogg.se

En 23 år gammal nörd och anglofil som dricker för mycket kaffe och låtsas vara djup. Älskar superhjältar men faller alltid för skurken. It's a problem.

Första dagen i Paris

Kategori: Fint

 
Nu är jag här! Herregud! Shit vad jag har längtat alltså och igår kom jag fram. Vi var väl hemma efter sex och sen åkte vi iväg på sushi-restaurang, det är tydligen familjens favoritmat (p e r f e k t), och sen hem och så typ gick jag och la mig för jag var jättetrött. 
 
Men åh, idag har det hänt en massa. 
 
För det första: JAG ÄLSKAR CHAMBOURCY. Alltså förorten jag bor i. Det är en liten bit till Paris men sträcker jag ut huvudet från ett av mina fönster så kan jag se Eiffeltornet :3 Men GUD vad det är fint här! Jisses! Jag går bara omkring och stirrar! Verkligen en idyllisk liten förort med massa gamla fina byggnader och åh, typiskt franskt och ja, helt fantastiskt fint! Ska försöka fotografera imorgon, lite iallafall :)
 
Vi gick upp runt 9 och åt frukost, sen lekte jag lite med Alice och spelade Wii med Paul (OMG vilka söta ungar alltså!!!) och sen visade Marie mig hur man gick till Alice och Pauls fritids och ner till parken och sedan lilla Chambourcys lilla torg med posten och så! 
 
Sen gick vi hem och åt lunch, Ratatoullie vilket jag tyckte var jätteroligt eftersom det är typ en av de få franska maträtter jag känner till, plus att jag nördar Pixarfilmen haha. Efter det lekte jag lite till med barnen och sen kom deras farmor och farfar och gammelmormor och hälsade på. Det var supertrevligt! Så himla mysiga människor och det var så himla sött för gammelmormor 91år försökte hela tiden prata med mig för att jag inte skulle känna mig utanför, synd bara att jag inte fattade vad hon sa. Men det är bra, jag vill bara lära mig ännu fortare när det blir sådär! Är sjuuukt taggad på att börja min skola i slutet på september :) Vi spelade iallafall två olika sällskapsspel och det var jätteroligt!
 
Sen åkte de hem och jag och Paul gick ut och spelade en massa badminton för han hade precis fått rackets av sina farföräldrar i efterskottpresent (han fyllde 7 den 6:e augusti). Åh så söt! Sen spelade vi lite mera Wii (SPIDERMAN!!!) och sen var det middag. Efter det så tog jag och Marie cyklarna och hon visade hur man cyklade till ett jättestort köpcentrum som låg jääääättenära här så dit ska jag imorgon haha! Sypermysigt. Men gud vad jag märkte att jag är otränad, det är fan jobbigt att cykla alltså. Flåsade hur högt som helst efterråt och svettades sjukt mycket. Inte bra! Men åh, jag ska verkligen försöka komma i form nu när jag är här också! Det behövs! 
 
Sen hoppade jag i badet och låg där ett tag. Och nu sitter jag här. Är riktigt trött och tänkte gå och sova. Läsa lite Thor också kanske. 
 
Puss och nattinatt :D
 
Ps. Jean-Hubert är fett nördig. Det är ju awesome. Han visade mig alla sina seriealbum med en massa comics och sina fantasy och sci-fi böcker. Dessutom fanns det jääääättemånga böcker i bokhyllan här som jag velat läsa hur länge som helst. JACKPOT!!!! Ds.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: